Pico Bogue en zijn familie

#heropening

20 mei 2020

De tentoonstelling «Pico Bogue en zijn familie» die door de coronacrisis sterk ingekort kon worden aangezien ze eind mei al afliep, wordt verlengd tot en met 13 september.

Pico Bogue is een familiestrip van Alexis Dormal, die tekeningen maakt bij de scenario’s van Dominique Roques. De reeks draagt de naam van de hoofdrolspeler, een ondeugend jongetje, en volgt het wedervaren van zijn gezin, waarbij zijn kleine zusje Ana Ana vaak de toon zet. In een herkenbaar, warm en levendig universum geeft Pico filosofische commentaren op de grotemensenwereld. De invloed van strips als Mafalda of Calvin & Hobbes is nooit ver weg!

De tentoonstelling leent zich dus prima voor een ontdekkingstocht in gezinsverband vanaf 3 juni, als het museum weer opent voor het publiek. We herinneren er nog even aan dat alle nodige maatregelen in acht worden genomen om uw bezoek aangenaam en veilig te laten verlopen.