Nieuwsflits

Activiteitenboekje Strips uit het Louvre

Download het hier!

Gepubliceerd op 31 maart 2022

Tot 11 september neemt het prestigieuze Louvre-museum zijn intrek op de bovenste verdieping van het Stripmuseum met een grote tentoonstelling gewijd aan zijn stripcollectie. Voor een interactief bezoek van deze uitzonderlijke tentoonstelling kan u hieronder een gratis activiteitenboekje downloaden.  Aan de ingang van de tentoonstelling staat eveneens een (beperkte) voorraad ter beschikking (breng je eigen schrijfgerief mee!).

Gezinnen met kinderen tussen de 10 en 15 jaar kunnen dankzij dit boekje de tentoonstelling ontdekken aan de hand van multiple choice vragen, stellingen die waar of niet waar zijn, zoek- en tekenopdrachten.

Twijfel niet en download hier je boekje!

Tags : Museum / Strip / Tentoonstelling / Uitgave / Rondleiding / Stripwandeling / Art Nouveau / Studiebibliotheek / Leeszaal / verjaardagsfeestje / / Initiaties striptekenen / Zaalverhuur / Praktische info