Nieuwsflits

Het Stripmuseum kent zijn nieuwe directeur

Gepubliceerd op 20 oktober 2019

Na tien jaar aan het hoofd van het Stripmuseum te hebben gestaan nam Jean Auquier in juni afscheid.

De Raad van Bestuur heeft toen de vacature voor algemeen directeur opengesteld waarvoor een veertigtal kandidaten solliciteerde.Na een grondig onderzoek van alle kandidaturen en verschillende interviews heeft de Raad van Bestuur de interne kandidatuur van Isabelle Debekker verkozen.Deze Brusselse mama met een diploma van toegepaste communicatie (IHECS) is al sinds 2015 algemeen secretaris in het Stripmuseum. Vanaf 1 november start ze met haar nieuwe functie.

De komende maanden zal ze met veel enthousiasme een ambitieus project vastleggen dat zowel door de ploeg als de Raad van Bestuur gedragen wordt en het succes van het museum in de toekomst moet garanderen.

We wensen haar veel succes!

(Foto: ©Daniel Fouss/Stripmuseum)