Nieuwsflits

Muzikale nocturnes

Avondopening op donderdag van 15 juli tot 15 augustus

Gepubliceerd op 30 juni 2020

Tussen 16 juli en 13 augustus kunnen bezoekers op donderdagavond genieten van een bezoek aan de tentoonstellingen in een eigenzinnige muzikale sfeer. Elke week laat een andere solist van 18u tot 21u de klanken van zijn instrument zweven door het gebouw van Victor Horta. 10€ voor een toegangsticket, net als overdag! 

 

Programma:

16/7 Gaspard VANARDOIS

Multi-instrumentalist Gaspard Vanardois verkent met u zijn verschillende snaarinstrumenten. De klank van zijn gitaren, banjo, oud en andere tokkelinstrumenten nodigt uit tot een ritmische reis, soms dromerig, dan weer feestelijk. 

23/7 Line DAENEN

Line Daenen neemt u met dwarsfluit, effectenpedaal en zang in haar zelf verzonnen taal mee naar een universum waarin vrije improvisatie, barokmuziek en ambient mekaar kruisen. 

30/7 Cécile BROCHE

Cécile Broché is één van die zeldzame violisten die zowel een klassieke vorming genoot, als een opleiding in hedendaagse muziek en jazz. 

6/8 Mathias BRESSAN

Na een eerste album dat vorm kreeg tussen Québec en België en waarmee hij de Franstalige wereld rondtrok, verzorgde Mathias Bressan het voorprogramma van Juliette Gréco en Albin de la Simone. De songs lijken op rock anthems. De teksten kenmerken zich door hun 'belgitude' en vrolijke nostalgie, en maken geen geheim van de verknochtheid aan zijn geboortestreek. 

13/8 Martin SALEMI

Martin Salemi speelt enkele eigen composities op piano en vult aan met enkele zorgvuldig gekozen covers! 

 

Elke donderdag, van 16 juli tot 13 augustus, van 18u tot 21u.

U kan nu al reserveren via ons reservatieplatform (selecteer een donderdagavond!). 

Prijzen: identiek aan de ticketprijzen overdag

Tags : Museum / Strip / Tentoonstelling / Uitgave / Rondleiding / Stripwandeling / Art Nouveau / Studiebibliotheek / Leeszaal / verjaardagsfeestje / / Initiaties striptekenen / Zaalverhuur / Praktische info

Terug

© 2021 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi