Nieuwsflits

Volg onze #museumathome afleveringen!

Gepubliceerd op 20 mei 2020

Gesloten sinds half maart wegens lockdown, het Stripmuseum heeft besloten om zijn passie voor de 9e Kunst met u te blijven delen via zijn sociale netwerken en website.

Daarom wordt u al meer dan twee maanden dagelijks een aflevering gepresenteerd in de rubriek die overeenkomt met de dag van de week.

Interviews met auteurs zoals Willy Linthout, de vostelling van de stappen die nodig zijn om een stripboek te maken (met het werk van kunstenaars zoals Wauter Mannaert en Joris Mertens), of de komende tentoonstellingen behoren tot de thema's die tot de week voor de heropening van het museum op 3 juni aan bod zullen komen.

Al deze afleveringen staan op een pagina, die u kunt bereiken door op de volgende link te klikken: #museumathome.