Home

Tijdelijke sluiting van het Stripcentrum

Het Stripcentrum volgt de aanbevelingen van de Veiligheidsraad om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Het museum en de bureaus zullen gesloten zijn vanaf zaterdag 14 maart, tot nader order. Onze prioriteit is momenteel de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en naasten, en de collectieve inspanning die nodig is om ze te beschermen.

Indien u een reservatie hebt om voor de Paasvakantie het museum te bezoeken, zullen onze diensten contact opnemen om een eventueel uitstel van het bezoek te bespreken. Alle groepsbezoeken tot 3 april worden geannuleerd.

Het team van het Stripmuseum dankt u voor uw begrip. We verwelkomen u met plezier zo snel mogelijk terug in het museum. Op sociale media kan u de activiteiten van het museum blijven volgen.

Welkom in het Belgisch Stripcentrum

Het museum is gesloten vanaf 14 maart ten gevolge van het Covid-19-virus.

Het Stripmuseum is voor al wie Brussel bezoekt een ‘must’ in het hartje van de stad. Al 30 jaar richt het museum de spots op de auteurs en de helden van de Negende Kunst.
Aan de hand van permanente tentoonstellingen – die regelmatig vernieuwd worden – en een afwisselend programma van tijdelijke exposities kan je er als bezoeker kennismaken met de talrijke facetten van het stripverhaal. Kuifje en de Smurfen nemen je mee naar avonturenland, een wereld waar de creativiteit geen grenzen kent.
Het uitzonderlijke art nouveau-gebouw van Victor Horta geeft een bezoek nog een extra dimensie. Het Stripmuseum is tegelijk een hommage aan de pioniers van het medium als een blik op het hedendaagse stripverhaal.

Alle dagen open van 10 tot 18 uur.

 

Belgisch Stripcentrum

 


© 2020 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi