Nieuwsflits

Home

Belgisch StripcentrumWelkom in het Belgisch Stripcentrum

Het Stripmuseum is voor al wie Brussel bezoekt een ‘must’ in het hartje van de stad. Al meer dan 25 jaar richt het museum de spots op de auteurs en de helden van de Negende Kunst.
Aan de hand van permanente tentoonstellingen – die regelmatig vernieuwd worden – en een afwisselend programma van tijdelijke exposities kan je er als bezoeker kennismaken met de talrijke facetten van het stripverhaal. Kuifje en de Smurfen nemen je mee naar avonturenland, een wereld waar de creativiteit geen grenzen kent.
Het uitzonderlijke art nouveau-gebouw van Victor Horta geeft een bezoek nog een extra dimensie. Het Stripmuseum is tegelijk een hommage aan de pioniers van het medium als een blik op het hedendaagse stripverhaal.

Alle dagen open van 10 tot 18 uur.


Vanaf 30/7 ondergaan de toiletten van de eerste verdieping een volledige renovatie. De werken zullen ongeveer 3 maanden in beslag nemen, andere toiletten zijn ter uwer beschikking in het museum. We excuseren ons bij voorbaat voor de geluidshinder die deze werken voor uw bezoek kunnen meebrengen.


© 2018 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi