Rondleidingen in het museum

Rondleidingen worden aangepast aan de leeftijd en de interesses van de groep. Onze dienst kan u eveneens themabezoeken voorstellen (art nouveau, het klassieke of moderne stripverhaal, Kuifje, …).

Rondleidingen dienen minstens 2 weken van tevoren gereserveerd te worden, per telefoon, e-mail of online.

Contactpersonen: Tel. +32/2 219 19 80 of email visit@stripmuseum.be

Duur : 1 u 30
Prijs per gids (bij te tellen bij de toegangstickets - groepen van maximum 15 personen): 85,00€ (behalve schoolgroepen van maandag tot vrijdag: 75,00€ - toegangsprijze niet inbegrepen)
Supplement voor themabezoeken (gebruik het veld "opmerkingen" op het formulier): 10 € (behalve voor Art Nouveau en Kuifje)
Talen : Frans, Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Deens, Zweeds en Grieks.

Opgelet: door een van deze formulieren in te vullen bevestigt u formeel dat u (een) gids(en) wenst te reserveren. Het hangt van de beschikbaarheid van de gidsen af of het mogelijk is uw bezoek te organiseren. Wij zullen u dit zo snel mogelijk via e-mail bevestigen. Gelieve het veld "opmerkingen" te gebruiken als u het formulier voor de tweede maal invult, of als u ons belangrijke info in verband met de groep wenst mee te delen (voorkennis, aard van de groep, ...). Voor inlichtingen verwijzen we u door naar de pagina praktische info van deze website. U kunt uw reservering tot 6 werkdagen voor uw bezoek kosteloos annuleren. Indien u een bezoek reserveert in de loop van de 6 werkdagen voor de gewenste datum, dan kunt u uw reservering niet meer annuleren. Als die 6 werkdagen voorbij zijn behouden wij ons het recht voor u het tarief van de gids(en) aan te rekenen.

 

Reservatieformulier


* Verplichte velden

© 2021 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi