Rondleidingen in het museum

Op dit moment kunnen er alleen rondleidingen worden georganiseerd voor schoolgroepen (kleuter, lager en middelbaar onderwijs), voor groepen van maximaal 10 kinderen onder 12 jaar of voor familiale bubbels. Vanaf 9 juni zijn ook groepen tot 50 personen weer welkom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail op visit@stripmuseum.be. 

 


 

Rondleidingen worden aangepast aan de leeftijd en de interesses van de groep. Onze dienst kan u eveneens themabezoeken voorstellen (art nouveau, het klassieke of moderne stripverhaal, Kuifje, …).

Rondleidingen dienen minstens 2 weken van tevoren gereserveerd te worden, per telefoon, e-mail of online.

Contactpersonen: Tel. +32/2 219 19 80 of email visit@stripmuseum.be

Duur : 1 u 30
Prijs per gids (bij te tellen bij de toegangstickets - groepen van maximum 25 personen): 85,00€ (behalve schoolgroepen van maandag tot vrijdag: 75,00€ - toegangsprijze niet inbegrepen)
Supplement voor themabezoeken (gebruik het veld "opmerkingen" op het formulier): 10 € (behalve voor Art Nouveau en Kuifje)
Talen : Frans, Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Deens, Zweeds en Grieks.

Opgelet: door een van deze formulieren in te vullen bevestigt u formeel dat u (een) gids(en) wenst te reserveren. Het hangt van de beschikbaarheid van de gidsen af of het mogelijk is uw bezoek te organiseren. Wij zullen u dit zo snel mogelijk via e-mail bevestigen. Gelieve het veld "opmerkingen" te gebruiken als u het formulier voor de tweede maal invult, of als u ons belangrijke info in verband met de groep wenst mee te delen (voorkennis, aard van de groep, ...). Voor inlichtingen verwijzen we u door naar de pagina praktische info van deze website. U kunt uw reservering tot 6 werkdagen voor uw bezoek kosteloos annuleren. Indien u een bezoek reserveert in de loop van de 6 werkdagen voor de gewenste datum, dan kunt u uw reservering niet meer annuleren. Als die 6 werkdagen voorbij zijn behouden wij ons het recht voor u het tarief van de gids(en) aan te rekenen.

 

Reservatieformulier


* Verplichte velden

© 2021 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi