Stripwandeling

Beschilderde stripmuren en Brussel

 

Rondleidingen van de stripmuren gebeuren volledig buiten. Ze kunnen momenteel worden georganiseerd voor schoolgroepen (tot 25 personen), gezinsbubbels en groepen van max. 10 personen (inclusief gids). Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 10 jaar.

 

Ontdek de stad en haar beroemde stripmuren.

Dergelijke bezoeken dienen minstens 2 weken van tevoren gereserveerd te worden, per telefoon, e-mail of online.

Contactpersonen: Tel. +32/2 219 19 80 of visit@stripmuseum.be

Duur : 2 u 30
Prijs per gids (groepen van maximum 25 personen): 140,00€ (behalve voor schoolgroepen van maandag tot vrijdag: 125,00€).
Talen : Frans, Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Deens, Zweeds en Grieks.
   

Opgelet: door een van deze formulieren in te vullen bevestigt u formeel dat u (een) gids(en) wenst te reserveren. Het hangt van de beschikbaarheid van de gidsen af of het mogelijk is uw bezoek te organiseren. Wij zullen u dit zo snel mogelijk via e-mail bevestigen. Gelieve het veld "opmerkingen" te gebruiken als u het formulier voor de tweede maal invult, of als u ons belangrijke info in verband met de groep wenst mee te delen (voorkennis, aard van de groep, ...). Voor inlichtingen verwijzen we u door naar de pagina praktische info van deze website. U kunt uw reservering tot 6 werkdagen voor uw bezoek kosteloos annuleren. Indien u een bezoek reserveert in de loop van de 6 werkdagen voor de gewenste datum, dan kunt u uw reservering niet meer annuleren. Als die 6 werkdagen voorbij zijn behouden wij ons het recht voor u het tarief van de gids(en) aan te rekenen.

 

Reservatieformulier

* Verplichte velden

© 2021 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi