Stripwandeling

Beschilderde stripmuren en Brussel

Rondleidingen van de stripmuren gebeuren volledig buiten. Ze kunnen momenteel worden voor groepen van max. 25 personen/gids. 

 

Ontdek de stad en haar beroemde stripmuren.

Dergelijke bezoeken dienen minstens 3 weken van tevoren gereserveerd te worden, per telefoon, e-mail of online.

Contactpersonen: Tel. +32/2 219 19 80 of visit@stripmuseum.be

Duur : 2 u 30
Prijs per gids (groepen van maximum 25 personen): 150,00€ (behalve voor schoolgroepen van maandag tot vrijdag: 135,00€).
Talen : Frans, Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Deens en Grieks.
   

Opgelet: door een van deze formulieren in te vullen bevestigt u formeel dat u (een) gids(en) wenst te reserveren. Het hangt van de beschikbaarheid van de gidsen af of het mogelijk is uw bezoek te organiseren. Wij zullen u dit zo snel mogelijk via e-mail bevestigen. Gelieve het veld "opmerkingen" te gebruiken als u het formulier voor de tweede maal invult, of als u ons belangrijke info in verband met de groep wenst mee te delen (voorkennis, aard van de groep, ...). Voor inlichtingen verwijzen we u door naar de pagina praktische info van deze website. U kunt uw reservering tot 6 werkdagen voor uw bezoek kosteloos annuleren. Indien u een bezoek reserveert in de loop van de 6 werkdagen voor de gewenste datum, dan kunt u uw reservering niet meer annuleren. Als die 6 werkdagen voorbij zijn behouden wij ons het recht voor u het tarief van de gids(en) aan te rekenen.

 

Reservatieformulier

* Verplichte velden

© 2024 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi