De kinderkoffer

Voor basisscholen en jeugdwerkingen gericht op kinderen tussen 6 en 12. Dit koffertje bevat verschillende spelletjes die tijdens de rondleiding vragen om een actieve inbreng van de kinderen.

Bezoeken met kinderkoffer dienen minstens 3 weken van tevoren gereserveerd te worden, per telefoon, e-mail of online.

Contactpersonen: +32/2 219 19 80 of visit@stripmuseum.be

Duur: 1 u 45
Tarief: 95,00€ van maandag tot vrijdag - weekend : 105,00€ (bij te tellen bij de toegangstickets - groepen van maximum 25 personen – maximum 2 groepen tegelijkertijd). In deze prijs is de gids en de koffer inbegrepen.
Talen: Frans, Nederlands.

Opgelet: door een van deze formulieren in te vullen bevestigt u formeel dat u (een) gids(en) wenst te reserveren. Het hangt van de beschikbaarheid van de gidsen af of het mogelijk is uw bezoek te organiseren. Wij zullen u dit zo snel mogelijk via e-mail bevestigen. Gelieve het veld "opmerkingen" te gebruiken als u het formulier voor de tweede maal invult, of als u ons belangrijke info in verband met de groep wenst mee te delen (voorkennis, aard van de groep, ...). Voor inlichtingen verwijzen we u door naar de pagina praktische info van deze website. U kunt uw reservering tot 6 werkdagen voor uw bezoek kosteloos annuleren. Indien u een bezoek reserveert in de loop van de 6 werkdagen voor de gewenste datum, dan kunt u uw reservering niet meer annuleren. Als die 6 werkdagen voorbij zijn behouden wij ons het recht voor u het tarief van de gids(en) aan te rekenen.

 

Reservatieformulier

* Verplichte velden

© 2024 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi