Adres en contact

BELGISCH STRIPCENTRUM
Zandstraat 20
1000 Brussel
België

Telefoon: +32 (0)2 219 19 80 (van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 17 u)
Fax: +32 (0)2 219 23 76
E-mail: visit(arrobe)stripmuseum.be

Telefonische permanentie van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 17 u. De openingstijden van de kantoren verschillen van de openingstijden van het museum.

 

Ligging

Het Stripmuseum ligt in het centrum van Brussel, niet ver van van de Grote Markt en de Sint-Hubertusgalerijen, en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ook de treinstations Brussel-Centraal en Brussel-Noord (stopplaats voor internationale bussen zoals Flixbus en Eurolines) liggen op wandelafstand. 

Als u met het openbaar vervoer binnen Brussel reist, kunt u via de website www.mivb.be de volledige reisweg opzoeken (trein, tram, bus, metro,…) door "Brussel, Zandstraat 20" in te geven als eindbestemming.

En als u graag weet of u een paraplu of een zonnebril moet meenemen, kijk dan naar het weerbericht voor Brussel op www.meteo.be.

Als u het BSC op Google Maps lokaliseert, kan u via StreetView ook een eerste indruk krijgen van de binnenkant van het museum. Als eerste museum in België is het Stripmuseum langs die weg virtueel te bezoeken!

Parking

Personenwagens

Aanbevolen parking in de week: City-Parking, Pachecolaan (op 150 m van het BSC), 2.000 plaatsen. In het weekend is het mogelijk dichtbij het museum te parkeren.

Autobussen

Pachecolaan (voor de City-Parking)

Fietsen

Voor het museum zijn fietsenrekken aanwezig.

© 2024 — Stripmuseum - Brussel

Web design & development by Typi