Nieuwsflits

Covid Safe Ticket

Gepubliceerd op 13 oktober 2021

Het Stripmuseum is enkel toegankelijk op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket (CST) voor iedereen vanaf 16 jaar. Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar in heel het gebouw. 

Groepsbezoeken en rondleidingen zijn toegestaan op reservatie. Vanaf 16 jaar moeten alle leden van een groep een geldig CST kunnen voorleggen, met uitzondering van schoolbezoeken (die kunnen plaatsvinden zonder CST). Gelieve bij aankomst voldoende tijd te voorzien voor het scannen van de Covid Safe Tickets. 

We scannen de Covid Safe Tickets bij het betreden van de museumruimtes. De boekhandel en de hal op het gelijkvloers blijven vrij toegankelijk met mondmasker.  

In de brasserie gelden de regels van de horeca. Het CST is er verplicht binnen vanaf 16 jaar, mondmaskers mogen af wanneer u aan tafel zit. Het CST is niet van toepassing op het terras.  

Tags : Museum / Strip / Tentoonstelling / Uitgave / Rondleiding / Stripwandeling / Art Nouveau / Studiebibliotheek / Leeszaal / verjaardagsfeestje / Stripatelier / Initiaties striptekenen / Zaalverhuur / Praktische info

Terug

© 2023 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi