Nieuwsflits

Muziek op donderdag

Zomerprogramma van 29 juli tot 26 augustus

Gepubliceerd op 25 juni 2021

Tussen 29 juli en 26 augustus kunnen bezoekers op donderdagmiddag genieten van een bezoek aan de tentoonstellingen op de tonen van klassieke muziek. Elke week laat een andere solist van 12u tot 14u de klanken van zijn instrument zweven door het gebouw van Victor Horta. 12€ voor een toegangsticket, net als overdag! 

 

Programma:

29/7  Daniel STOKART - saxofoon, klarinet,... 

Daniel Stokart leert zichzelf verschillende blaasinstrumenten aan voor hij de eerste prijs wint op het Conservatorium van Brussel in de jazz sectie. Hij heeft een twintigtal albums op zijn naam staan, individueel of in samenwerking met anderen. Hij improviseert voor ons op klarinet, saxofoon en andere instrumenten. Een verrassing.

05/8  Martin SALEMI - Piano

Martin Salemi speelt eigen composities op piano en vult aan met enkele zorgvuldig gekozen covers!  

12/8  Gaspard VANARDOIS - Guitares, Oud…

Multi-instrumentalist Gaspard Vanardois verkent met u zijn verschillende snaarinstrumenten. De klank van zijn gitaren, banjo, oud en andere tokkelinstrumenten nodigt uit tot een ritmische reis, soms dromerig, dan weer feestelijk.  

19/8  Coline MEULEMANS - Altviool 

Coline Meulemans studeerde eerst een jaar aan het conservatorium in Gent en werkte daarna haar opleiding als altvioliste af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Ze is lid van het jazz septet van Willem Suilen, en zingt ook zelf jazz.  

26/8  PHONEOMEN - Mannenkoor

Beide ensembles werden opgericht in Louvain-la-Neuve door Laëndi. Phoneomen brengt romantische liederen, orthodoxe liturgische gezangen van de middeleeuwen tot de XIXe eeuw, en sinds kort ook liederen uit de renaissance en barok. Ook Il Diletto Vocale legt zich toe op een breed repertoire, van de middeleeuwen tot de renaissance, barok en de romantiek.

 

Elke donderdag, van 16 juli tot 13 augustus, van 12u tot 14u.

U kan reserveren via ons reservatieplatform (selecteer een donderdag!). 

Prijzen: identiek aan de gewone ticketprijzen

Tags : Museum / Strip / Tentoonstelling / Uitgave / Rondleiding / Stripwandeling / Art Nouveau / Studiebibliotheek / Leeszaal / verjaardagsfeestje / Stripatelier / Initiaties striptekenen / Zaalverhuur / Praktische info

Videos


Terug

© 2024 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi