Nieuwsflits

Zandstraal: een nieuw tijdschrift voor het Stripcentrum !

Gepubliceerd op 11 maart 2021

20 jaar na het laatste nummer van ‘Imago' lanceert het Belgisch Stripcentrum een nieuw driemaandelijks tijdschrift: Zandstraal! Het doel van het tijdschrift is om onderwerpen en auteurs uit de stripwereld te belichten die in het museum zelf zelden of nooit aan bod komen.

 

Zandstraal blijft ver van de waan van de dag, maar focust op inhoudelijk stevige dossiers die het laat uitgraven door specialisten. Of het nu gaat om reflecties op de vorm, vergeten auteurs uit een ver of nabij verleden, of stripreportages die speciaal voor het blad gemaakt worden, in Zandstraal leest u in toegankelijke taal over aspecten van de Negende Kunst waarover u elders weinig leest.

 

De papieren editie van #1 is geheel uitverkocht. U kan de PDF-versie bestellen per mail. Vooraf intekenen op #2 en #3 doet u hier.

 

Contact: zandstraal@stripmuseum.be

Tags : Museum / Strip / Tentoonstelling / Uitgave / Rondleiding / Stripwandeling / Art Nouveau / Studiebibliotheek / Leeszaal / verjaardagsfeestje / Stripatelier / Initiaties striptekenen / Zaalverhuur / Praktische info

Terug

© 2024 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi