Abonnement

U bent een stripliefhebber?

Vanaf 1 december kan u een abonnement nemen bij het Stripmuseum. Zo kan u, gedurende een jaar, zo vaak komen als u wil. Daarnaast houden wij u op de hoogte van onze tentoonstellingen en geniet u van een aantal voordelen, dit alles aan een aantrekkelijk tarief.

Wij bieden verschillende formules aan:

  • Solo 26+ : 50€
  • Solo 16-25 jaar : 35€
  • Duo : 85€
  • Family: 130€

De abonnementen zijn individueel en op naam. Bij een bezoek kan u zich eenvoudig melden aan het onthaal met een identiteitsbewijs (rijbewijs of vervoerskaart). U krijgt dan een gratis dagticket, waarmee u alle tentoonstellingen kan bezoeken.

Op deze regel is er een uitzondering: bij aankoop van een family-abonnement, wordt slechts de naam van de volwassenen geregistreerd.

Er zijn twee mogelijkheden voor het afsluiten van een abonnement: aan het onthaal in het museum, waar wij alle gegevens noteren, of online, via onderstaand formulier. Wij geven u na ontvangst van het formulier de details voor de betaling door, en zo gauw we deze hebben ontvangen, activeren wij uw lidmaatschap. Tijdens vakanties en feestdagen is het vaak druk aan het onthaal, dus wij raden u aan om op die momenten de voorkeur te geven aan online reservatie.

Aanvraag abonnement

Abonnementsinformatie

* Verplichte velden

© 2024 — Stripmuseum - Brussel

Web design & development by Typi