Abonnement

Vanaf 1 december kan je een abonnement nemen bij het Stripmuseum.

Zo kan u, gedurende een jaar, zo vaak komen als u wil. Bovendien houden wij u op de hoogte van onze nieuwe tentoonstellingen.

Wij bieden verschillende aantrekkelijke tarieven aan

  • Solo 26+ : 50€
  • Solo 16-25 jaar : 35€
  • Duo : 85€
  • Familly: 130€

De abonnementen worden op naam aangemaakt. Bij een bezoek kan u u dus eenvoudig melden aan het onthaal met een identiteitsbewijs (rijbewijs of vervoerskaart). U krijgt dan een gratis dagticket, waarmee u alle tentoonstellingen kan bezoeken.

Hierbij is er een uitzondering: bij aankoop van een abonnement voor 1 volwassene + 1 kind, wordt enkel de naam van de volwassene geregistreerd.

U kan ook dit abonnement aankopen als cadeau. Ook Slumberland en de Brasserie hebben een extraatje voor geabonneerden. Er zijn twee mogelijkheden voor de aankoop van een abonnement: dat kan aan het onthaal in het museum, waar wij alle gegevens noteren. Doet u dit liever online, dan kan u onderstaand formulier invullen. Wij geven u de details voor de betaling door, en zo gauw we deze hebben ontvangen, activeren wij uw lidmaatschap. Tijdens vakanties en feestdagen is het vaak druk aan het onthaal, dus wij raden u aan om dat de online reservatie te doen.

In afwachting van een online formulier, stellen wij u voor het hieronder terug te vinden pdf-bestand te downloaden, in te vullen en terug te sturen.

Aanvraag abonnement

Abonnementsinformatie

* Verplichte velden

© 2021 — Belgisch Stripcentrum - Museum Brussel

Web design & development by Typi